over de

VIRTUELE MAAGBAND

of Hypnotische Maagverkleining

Eet jij constant te veel, te vaak en kun je niet stoppen met denken aan je volgende eetmoment? Heb je al weer (lekkere) trek op het moment dat je je maaltijd op hebt? Bestaat jouw dag uit alleen maar eten, eten en denken aan eten? Ben je klaar met diëten en weer aankomen?

Dan is een virtuele maagband die onder hypnose wordt aangelegd, iets voor jou. Zodat jij weer voelt dat je verzadigd bent en je ook weer vertrouwen in jezelf krijgt en vooral dat je weer trots wordt op jezelf.

Gezond afvallen zonder een dure en ingrijpende ingreep: een echte maagband heeft iets van 50% succes, een Virtuele Maagband meer dan 80%. Waarom? Omdat je bij mij niet alleen de Virtuele Maagband krijgt, maar ook via hypnose jouw onderliggende redenen voor jouw overeten gaat aanpakken.

Direct in de allereerste sessie, die 2 à 2 ½ uur duurt, wordt bij jou de Virtuele Maagband aangebracht door hypnose.

Het Virtuele Maagband traject bestaat uit totaal 5 sessies (zie hieronder) waarin je ook alle emotionele blokkades en onderliggende redenen voor overeten gaat aanpakken. De kracht van jouw onbewuste gaat jou helpen om weer te genieten op een gezonde manier zonder je constant compleet vol te (willen) eten. Wil je dit? Mail, app of bel mij dan meteen: annethealthyoga@gmail.com en 0651394650

Je eet om te leven en je leeft niet om te eten.Weet je niet wat beter bij je past: Metabolic Balance of een Virtuele Maagband? Dit kan ik jou heel goed uitleggen. Neem contact op met mij. Het Virtuele Maagband traject:

Sessie 1: duurt 2 à 2 ½ uur (!) met heldere en begrijpelijke uitleg, doorspreken en bepaling van jouw doel en streefgewicht en installatie van jouw virtuele maagband door hypnose. Ook krijg je een audiobestand mee die jij dagelijks gaat beluisteren (bijv. in bed voor het slapen gaan of op elk ander moment dat jou uitkomt). Je mag hier zelfs bij in slaap vallen.

Sessie 2: vindt ongeveer 10 dagen na sessie 1 plaats en hierin bespreken we of de virtuele maagband strakker of misschien juist wel losser moet. Hebben we het over de veranderingen die je hebt gemerkt, hoe je anders bent gaan eten en of je nog ergens tegenaan loopt.

Sessie 3: we gaan de onderliggende redenen van emo-eten, overeten en eetverslaving er met ‘de wortel uittrekken’ door hypnose. Je gaat je gedrag veranderen en beperkende gedachten en emoties loslaten.

Sessie 4: is er nog een angst om de laatste kilootjes kwijt te raken? Dan verwijderen we deze angst. Zijn er nog patronen die je los wilt laten? Alles wat nodig is om jou bij jouw doel te brengen.

Sessie 5: alles wat nog nodig is om te zorgen dat jij de leider blijft van jouw leven

Ook tussen de sessies vindt er ondersteuning plaats - als dat nodig is.

Dit traject met begeleiding, inclusief 5 sessies en audiobestand heeft als tarief € 695,-