over

Metabolic Balance® – een programma voor je leven
Als orthomoleculair natuurgeneeskundige ben ik erg onder de indruk van Metabolic Balance. Ik vind mijzelf ervaringsdeskundige. Ik leef en eet al jaren zeer gezond maar de laatste kilo’s wilden er niet af (zeker niet nu ik de 50 ben gepasseerd en ook hormonale veranderingen plaatsvinden). Maar….met Metabolic Balance ben ik in 3 ½ maand tijd 13 kg. afgevallen. En voel ik mij fitter en energieker. Dit zie ik ook bij mijn cliënten (vrouwen én mannen) terug! Begeleiding kan in mijn praktijk of via videoconsult. Je hoeft dus niet in de buurt te wonen!
Gemiddeld wordt er tussen de 10 en 25 kg gewicht verloren, afhankelijk van het doel, neemt de energie toe en nemen klachten af of verdwijnen zelfs! Meer verliezen kan natuurlijk bij meer overgewicht.

Waarin ondersteunt Metabolic Balance je?
- Afvallen
- schildklierproblemen
- Hormonale klachten en overgangsproblemen
- bij klachten als stress, migraine, intoleranties, allergieën, spijsverteringsproblemen, Diabetes, slaapproblemen, burn-out enz.

Voor een succesvolle verandering van leefstijl zijn er gemiddeld 10 consulten nodig en vandaar dat in het totaalpakket van Metabolic Balance ook deze 10 consulten zitten.

Het totaalpakket van €895,- bestaat uit:
✓ Een uitgebreide intake
Deze intake bestaat uit een uitgebreide analyse van jouw persoonlijke leefstijl, psyche, voeding, medische geschiedenis, etc.
✓ Grondige bloedanalyse
deze kun je bij een bloedprikpost bij jou in de buurt doen. Je krijgt de buisjes met verwijsbrief thuisgestuurd en dan ga je naar een post waar ze bloed afnemen (Certe) en deze buisjes worden opgestuurd en jouw bloedresultaten worden dan op 36 verschillende waarden geanalyseerd.
✓ Jouw zeer persoonlijke voedingsplan
Op basis van de uitkomsten van het bloedonderzoek stellen we jouw persoonlijke voedingsplan op.
✓ Duidelijke uitleg van het programma
Voordat je begint neem ik met jou alle principes, fasen en de acht Metabolic Balance regels stap voor stap met je door.
✓ Start van jouw persoonlijke voedingsplan
Met mijn hulp ga je van start met het resetten van jouw lichaam om je stofwisseling weer in balans te krijgen.
✓ Persoonlijke begeleiding in 10 consulten (of meer als dat nodig is) die jou ondersteunt om je nieuwe levensstijl te realiseren. Hoe maak je die bewuste keuzes, wat ondersteunt jou het beste als individu, etc. Je kunt hierbij adviezen krijgen op gebied van leefstijl en beweging.
Zie bij tarieven ook de combi met yoga: het Metabolic Balance Yogapakket of het Metabolic Balance Relaxpakket
Je leert hoe je bewuste keuzes kan maken op het gebied van voeding die aansluiten bij jouw stofwisseling.
✓ Je eigen app op je telefoon of tablet:
je krijgt een code en dan heb je meteen al jouw informatie bij de hand. Handig bij het boodschappen doen en als motivatie.
✓ Toegang tot de besloten Facebook groep
voor deelnemers –als je hier behoefte aan hebt.
Hier kun jij jouw ervaringen en recepten delen met andere deelnemers en ook die van hen bekijken.

Wil je weten of dit prachtige programma wat voor je is? Maak dan een afspraak voor kennismakingsgesprek per telefoon / videogesprek of in mijn praktijk waarin je duidelijk uitleg krijgt over wat jij kunt verwachten als je begint. annethealthyoga@gmail.com of bel: 06 51 394 650.