over

Massage & Healing

Een klankschalenmassage volgens de Peter Hess methode is resonantietherapie: de trillingen van de klankschalen dringen diep door in het lichaam en je ondergaat diepe ontspanning.

Stress, angsten, zorgen, twijfel en alle andere gevoelens, die negatief op je gezondheid inwerken (ook lichamelijk tot uiting komen), kunnen beter worden losgelaten. Je wordt bewuster van je lichaam en wat er speelt in je leven en op zachte wijze kunnen blokkades worden losgelaten.

Wat houdt een klankmassage in:
Je ondergaat de massage gekleed. De schalen worden op je lichaam geplaatst (en soms boven je lichaam gebruikt) en zacht aangeslagen. De trillingen van de klankschaal kunnen worden vergeleken met een steentje in het water gooien: je ziet dan dat er trillingen (cirkels in het water) komen om het steentje heen. Zo kun je ook een klankmassage zien: de trillingen werken door in elke cel van je lichaam. Je bestaat per slot van rekening uit ongeveer 65% water. De klankmassage zorgt voor diepe ontspanning en hierdoor zijn helingsprocessen mogelijk, maar ook een nieuw bewustzijn van je lichaam.

Cell Signature Healing

Een bijzonder krachtige, zuivere healing methode die wordt ingezet om onbalans te herstellen. Je ligt gekleed op tafel en de behandeling vindt op en boven je lichaam plaats in je auralaag, je energieveld. De healing werkt krachtig op de pijnappelklier (epifyse, zetel van je ziel) en bevordert je spirituele bewustzijn en eigenliefde. Je kunt het zien als resetten van jezelf: bewustwording en immuunsysteem worden ondersteund.

Vaak leiden een aantal healingen tot bewustere keuzes in je leven en tot het zetten van een beslissing/stap die je eerst niet aan durfde te gaan.

Synergene Massage

Een massage met de rustgevende olie Solum Öl op de huid. Een intuïtieve massage waarin zacht en langzaam op het lichaam wordt gewerkt en er door deze zachte aanraking veel in beweging wordt gebracht - maar op een dusdanige manier dat jij je eigen helende energie aanspreekt. Een weldaad voor lichaam & geest.

Reading
Tijdens een belconsult, consult in mijn praktijk of in combinatie met een healing, neem ik intuïtief waar wat er gebeurt. We werken samen om helderheid te krijgen over wat speelt in jouw leven: dit kunnen belemmeringen zijn, negatieve gewoontes, stappen die je wilt zetten voor de toekomst, enz