over

Massage & Healing

Een klankschalenmassage volgens de Peter Hess methode is resonantietherapie: de trillingen van de klankschalen dringen diep door in het lichaam en je ondergaat diepe ontspanning.

Stress, angsten, zorgen, twijfel en alle andere gevoelens, die negatief op je gezondheid inwerken (ook lichamelijk tot uiting komen), kunnen beter worden losgelaten. Je wordt bewuster van je lichaam en wat er speelt in je leven.

Wat houdt een klankmassage in:
Je ondergaat de massage gekleed. De schalen worden op je lichaam geplaatst (en soms boven je lichaam gebruikt) en zacht aangeslagen. De trillingen van de klankschaal kunnen worden vergeleken met een steentje in het water gooien: je ziet dan dat er trillingen (cirkels in het water) komen om het steentje heen. Zo kun je ook een klankmassage zien: de trillingen werken door in elke cel van je lichaam. Je bestaat per slot van rekening uit ongeveer 65% water. De klankmassage zorgt voor diepe ontspanning en hierdoor zijn helingsprocessen mogelijk, maar ook een nieuw bewustzijn van je lichaam.

Cell Signature Healing

Een bijzonder krachtige, zuivere healing methode
die wordt ingezet om onbalans te herstellen. Je ligt gekleed op tafel en de behandeling vindt op en boven je lichaam plaats. Het werkt krachtig op de pijnappelklier (epifyse) en bevordert je spirituele bewustzijn en eigenliefde. Je kunt het zien als resetten van jezelf: bewustwording en immuunsysteem worden ondersteund.