over

Gezonder & Fitter

Gezond, meer energie en/of slanker? Vraag een intake aan in mijn praktijk. Bij mijn consulten in mijn praktijk én videoconsulten werk ik met aanpassingen in jouw leef- en voedingswijze waardoor je weer gezonder, fitter en slanker wordt. Via bioresonantie checken we de vitale functies en vitaminen, mineralen en blokkades.

Het geweldige Metabolic Balance biedt een uitgebalanceerd plan op jouw bloedwaarden. Voor gezond afvallen of regulering van jouw stofwisseling (denk aan Crohn, schildklierproblemen, migraine, vermoeidheid, etc.)

Want…heb je alles geprobeerd, maar bijna niets werkt? Moedeloos? Moe? Wanhopig? Kies voor Metabolic Balance® ! Bij de Metabolic Balance natuurgeneeskundige consulten in mijn praktijk én video/belconsulten komen er aanpassingen in jouw leef- en voedingswijze waardoor je weer gezonder, fitter en slanker wordt.Metabolic Balance® is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, ontwikkeld door Duitse artsen en voedingswetenschappers. Het geeft een basis voor de rest van je leven waar je altijd op terug kunt vallen. Met behulp van het programma kun je onder begeleiding je huidige voedingspatroon omzetten naar de voor jou uitermate geschikte voeding. De basis hiervoor is je persoonlijke voedingsplan. Zie hiervoor ook de rubriek Metabolic Balance®

Het is even een uitgave, maar je zult blij zijn met het resultaat. € 895,- inclusief:
✓ bloedwaardenonderzoek
✓ persoonlijk voedingsplan
✓ optimale begeleiding in 10 consulten (in mijn praktijk en telefonisch/via Zoom of Facetime) zodat je grondig ondersteund wordt en ook gesteund voelt. Deze 10 natuurgeneeskundige consulten worden vergoed bij een aanvullende zorgverzekering dus een deel van jouw bedrag kun je hierdoor terugkrijgen.
✓ toegang tot jouw persoonlijke app met al jouw informatie
✓ je kunt ook lid worden (niet verplicht) van een besloten Facebookgroep waarin recepten uitgewisseld worden
✓ te allen tijde kun je via email of telefonisch contact met mij opnemen.

Ook is er een combinatie met een cursus Bewustzijnsmeditatie, yoga of behandelingen mogelijk. Vraag Annet naar de mogelijkheden.

Je kunt ook kiezen voor andere programma’s: Ik ben gespecialiseerd in Metabolic Balance, maar ook in Oerslank, Zuurbase (detox) dieet en ook speciale programma’s voor vegetariërs en veganisten. Een dieet zie ik trouwens niet als straf, maar als een leefwijze waarvan je kunt genieten en die onderstaande gevolgen kunnen hebben:
✓ jonger en energieker voelen
✓ wat kilootjes eraf
✓ vermindering van klachten of zelfs klachtenvrij worden

Tijdens deze consulten in mijn praktijk òf videoconsulten krijg je ondersteuning bij:
- gewichtsverlies, aanpassing van voeding
- en leefgewoontes, hormonale balans
- juiste beweging en verbeteren van je gezondheid
- volhouden van je nieuwe leefwijze

Je betaalt hiervoor de intake prijs en daarna los de consulten die je nodig hebt voor ondersteuning. Na de intake kom je een aantal keren om de twee à drie weken bij mij op consult of je kiest voor een videoconsult en hierin krijg je voedings- en leef adviezen en verdere ondersteuning.
Neem contact op voor verder informatie: annethealthyoga@gmail.com of app/bel 06 51 394 650