over

Gezond afvallen

Fitter, gezonder en/of slanker? Vraag een intake aan in mijn praktijk. Bij mijn consulten in mijn praktijk én videoconsulten werk ik met aanpassingen in jouw leef- en voedingswijze waardoor je weer gezonder, fitter en slanker wordt.
Heb je alles geprobeerd, maar niets werkt? Kies voor Metabolic Balance!
Metabolic Balance® is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers. Het geeft een basis voor de rest van je leven waar je altijd op terug kunt vallen. Met behulp van het programma kun je onder begeleiding je huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is je persoonlijke voedingsplan.
Zie hiervoor ook de rubriek Metabolic Balance®

Het is even een uitgave, maar je zult blij zijn met het resultaat. € 895,- inclusief bloedwaardenonderzoek, persoonlijk voedingsplan en optimale begeleiding in 10 consulten (in mijn praktijk en/of telefonisch) zodat je grondig ondersteund wordt en ook gesteund voelt. Je krijgt je persoonlijke app met al jouw informatie en je kunt ook lid worden (niet verplicht) van een besloten Facebookgroep waarin recepten uitgewisseld worden. En ten aller tijde kun je via email of telefonisch contact met mij opnemen.

Je kunt ook kiezen voor een ander afvalprogramma: Ik ben gespecialiseerd in het Oerdieet, Oerslank, Zuurbase (detox) dieet en ook afvalprogramma’s voor vegetariërs en veganisten.
Een dieet zie ik trouwens niet als straf, maar als een leefwijze waarvan je kunt genieten en die onderstaande gevolgen kunnen hebben:
* jonger en energieker voelen
* wat kilootjes eraf
* vermindering van klachten of zelfs klachtenvrij worden

Tijdens deze consulten in mijn praktijk òf videoconsulten krijg je ondersteuning bij:
- gewichtsverlies, aanpassing van voeding- en leefgewoontes, hormonale balans
- juiste beweging en verbeteren van je gezondheid
- volhouden van je nieuwe leefwijze

Je betaalt hiervoor de intake prijs en daarna los de consulten die je nodig hebt voor ondersteuning.
Na de intake kom je een aantal keren om de twee à drie weken bij mij op consult of je kiest voor een videoconsult en hierin krijg je voedings- en leefadviezen en verdere ondersteuning.
Neem contact op voor verder informatie: annethealthyoga@gmail.com of bel 06 51 394 650