over

Health & Yoga

Welkom op mijn website. Mijn naam is Annet Veenstra en ik ben gezondheidscoach. Als je in mijn praktijk komt met een bepaalde klacht of doel, dan krijg je eerst een intakegesprek van ongeveer 1½ uur, waar we dieper in gaan op je voeding- en leefwijze, je klachten, ziektegeschiedenis enz. In het behandelplan dat ik aanbied, maak ik gebruik van diverse tools:

- Voedingsadvies en aanpassing leefwijze op natuurgeneeskundig en orthomoleculaire basis, EFT Fast tapping, remedies, klankschalenmassage en Signature Cell Healing.

Dit alles valt onder de Westerse Natuurgeneeskunde.

Wil je:
- gezond (er) worden met een toepasbaar leef- en voedingspatroon?
- gezond ouder worden?
- Afvallen / Aankomen?
- uit een vast patroon, verslaving stappen?
- ondersteuning bij burn-out?
- ontspanning dmv massage, healing of Yoga(coaching)?
Dan ben je bij mij aan het goede adres.Wat houdt Natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie in?
De Westerse natuurgeneeskunde zoekt uit hoe voeding, leefwijze, beweging en stress de werking van lichaam en geest bepalen. Door duidelijkheid te krijgen over je voeding, spijsvertering en leefstijl kan er een behandelplan worden ingezet om effectief klachten te bestrijden om gezond(er) te worden. Met de biotensor kan ik ook o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten testen.
Orthomoleculaire therapie volgens de kPNI sluit zich prachtig aan bij de natuurgeneeskunde.
De klinische Psycho-Neuro-Immunologie (PNI) is een jonge wetenschap die onderzoekt hoe alle lichaamssystemen, waaronder het zenuwstelsel, het immuunsysteem en gedachten en emoties, elkaar beïnvloeden. En hoe je alles weer kunt optimaliseren.

Ook kun je bij mij terecht voor een algehele check-up en voedings- en leefadviezen.